Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď spojení odmítnuto cílovým zařízením
spojení odmítnuto cílovým zařízením
Moniquee.
elév
elév

Založen: 21.10.2006
Příspěvky: 1
Citovat
Mám problém se Strong DC++ píše mi to: Spojení odmítnuto cílovým zařízením? nemůžu se dostat na žádný hub protože se mi to ukazuje už když chci zobrazit seznam hubů... kdyby se mi to ukázalo jen u jednoho hubu chápu že jde o nějaký problém toho jednoho hubu..ale takhle.. nikdy dřív mi to nedělalo.. jinak jsem pasiv a mám to i nastevený, sdílím taky dost.. poraďte někdo co s tím už vážně nevím...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Moniquee.Odeslat soukromou zprávu
jaguar
elév
elév

Založen: 23.10.2006
Příspěvky: 1
Citovat
Mě to dělá absolutně to samí!!! Mad Mad Mad Cím to je, cim to? Very Happy
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele jaguarOdeslat soukromou zprávu
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
v tomhle případě pokud ti to dělají jak huby tak i hublist bych to tipnul na fire wall

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
x-time
elév
elév

Založen: 26.10.2006
Příspěvky: 2
Citovat
no mě to děla to samí, sem active a firewall nechcu vypinat bo když to udělam tak se mi nejaky po*** naboura do pc a skončí to asi tak jak minule že sem musel přeinstalovavat win bo skoro nic nejelo... a navíc dřív mi to nedělalo až po přeinstalovaní win i když sem měl zaplý firewal!
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele x-timeOdeslat soukromou zprávuICQ
x-time
elév
elév

Založen: 26.10.2006
Příspěvky: 2
Citovat
J a apexdc++ mi ještě před tím napíše že není schopno otevřít tcp port. a tedkom sem to skoušel i bez firewallu a nejede!
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele x-timeOdeslat soukromou zprávuICQ
Dope_Army
elév
elév

Založen: 26.11.2006
Příspěvky: 1
Citovat
Lidi moooc vas prosiiim mam spravne nastavene dc++ to vim jiste, ale kdyz dam zobrazit seznam hubu jakekoliv adresy pise se mi toto STAHOVANI SELHALO-NEMOHLO BYT VYTVORENE ZADNE PROPOJENI PROTOZE EJ CILOVY POCITAC AKTVINE ODMITL-Lidi moc vas prosim napiste mi na icq 439002735 nebo na email S.Sour@seznam.cz moc prosim budu rad za kazdou radu.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Dope_ArmyOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
opet...podle me to aktivne odmitl router tveho ISP.

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
spojení odmítnuto cílovým zařízením
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz