|
 | nenactu seznam hubu |  |
som
 elév
|
|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 10:11 am |
|
 |
 |
Prosím o radu,
Používám strong DC++ v. 2.02
Běželo mi bez poblému. Pak jsem nainstaloval ZONEAALARM, ale ten mi psal chybovou hlášku, když jsem v něm chtěl něco přenastavit (něco jako, že nemám práva nic měnit-prostě mě to nechtělo pustit do nastavení), takže jsem byl nucen ho odinstalovat – musel jsem restartovat PC a od té doby mi nejede Strong DC++. Konkrétně mi nejde načíst seznam hubů. Píše mi to tyto dvě hlášky:
- Stahování neúspěšné: Požadovaná adresa není v tomto kontextu platná
- Stahování neúspěšné: Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo vytvořené
Ještě se mi na liště zobrazuje ikona (počítač s diskem) – unknow-\\-MSSQLServer. Ale všechno ostatní mi jede bez problému.
Zkoušel jsem projít nastavení Strong DC++, ale žádnou chybu jsem v něm neobjevil, podle mě vše zůstalo tak, jak jsem měl nastaveno předtím. Zkoušel jsem najít tyto chybové hlášky pomocí Google, ale žádnou kloudnou radu se mi nepodařilo najít.
Myslím, že BAN jsem nedostal, nejsem si vědom žádných porušení pravidel.
Prosím, muže mi někdo poradit co bych mohl ještě zkusit ? Kde hledat chybu ? Nerad bych shazoval celý Wokna.
Dekuji za jakoukoli radu
|
|
 | Re: nenactu seznam hubu |  |
Tatranka
 Big Boss
|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 11:47 pm |
|
 |
 |
som napsal: | Prosím o radu,
Používám strong DC++ v. 2.02
Běželo mi bez poblému. Pak jsem nainstaloval ZONEAALARM, ale ten mi psal chybovou hlášku, když jsem v něm chtěl něco přenastavit (něco jako, že nemám práva nic měnit-prostě mě to nechtělo pustit do nastavení), takže jsem byl nucen ho odinstalovat – musel jsem restartovat PC a od té doby mi nejede Strong DC++. Konkrétně mi nejde načíst seznam hubů. Píše mi to tyto dvě hlášky:
- Stahování neúspěšné: Požadovaná adresa není v tomto kontextu platná
- Stahování neúspěšné: Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo vytvořené
Ještě se mi na liště zobrazuje ikona (počítač s diskem) – unknow-\\-MSSQLServer. Ale všechno ostatní mi jede bez problému.
Zkoušel jsem projít nastavení Strong DC++, ale žádnou chybu jsem v něm neobjevil, podle mě vše zůstalo tak, jak jsem měl nastaveno předtím. Zkoušel jsem najít tyto chybové hlášky pomocí Google, ale žádnou kloudnou radu se mi nepodařilo najít.
Myslím, že BAN jsem nedostal, nejsem si vědom žádných porušení pravidel.
Prosím, muže mi někdo poradit co bych mohl ještě zkusit ? Kde hledat chybu ? Nerad bych shazoval celý Wokna.
Dekuji za jakoukoli radu |
mno bude tim zone alarmem nejpravdepodobnejc sis to tim bloknul, a po odinstalaci to zustalo komplet v prdeli, zkus obnoveni systemu na dobu pred instalaci zonea. 
|
_________________ http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám  |
     |
 |
|
|
 | |  |
 | Nenactu seznam hubu |  |
 | |  |
topg
 elév
|
|
Zaslal: po říjen 30, 2006 1:55 am |
|
 |
 |
Myslim, ze nikdo neni schopnej sdelit, proc nefunguje stahovani aktualnich hubu. Muze bejt klidne kvuli policajtum, protoze nefunguje ani stranka sourceforge dc++ a ani stranka odkazu na new web. Ano pratele, dc++ funguje na ilegalni bazi a proto se nemuzem divit ze se neco posere..... Jen doufam, ze Yoshi a Nev uz nesedej. Taky je mi divny ze jsem o tehle moznosti kriminalizace drive necetl, jelikoz jsem sporadicky uzivatel , ale tento problem pozoruji jiz dele. Asi to nikoho nenapadlo......  ) Drzme se.
|
|
 | |  |
(CSSR)Seek--
 Big Boss
|
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 9:52 pm |
|
 |
 |
Nevidel bych to tak cerne. Domena hublist.org je proste posledni dobou znacne nestabilni.
Pokud se jedna o policajty, tak mam pocit, ze tento hublist jiz par let neni kompilovan na uzemi nasi domoviny, takze se pripadne nejedna ani o nase policajty.
Pokud jde o ceske huby, tak by porad dostatecne aktualne mela fungovat domena http://www.hubparada.cz/
|
|
 | Hub-y |  |
 | |  |
Teaser
 elév
|
|
Zaslal: út leden 16, 2007 8:06 pm |
|
 |
 |
Hmmmmm tak me to dělá to samé a nejde mi ani jediný hublist  nejde nejde a nejde a už me to sere......
pomozte prosim, zkousel jsem i obadva víše zmíněné a taky nejdou...stale ta hláška že adresa není v tomto tvaru platná
rychle pomoct potrebuju neco sehnat, diky 
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
|  |