Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Proste nic nejde
Proste nic nejde
chelseafan
člen
člen

Založen: 13.8.2006
Příspěvky: 5
Citovat
zdar mam problem donedavna me strong normalne fungoval vsude jsem se mohl pripojit,ale ted kdyz jsem se vratil z dovolene tak mi vetsina hubu pise tohle: Nemohlo být vytvořeno žádné připojení, protože cílový počítač je aktivně odmítl.pripojim se jen na jeden hub,ale tam zas nic strong nenajde.mam posledni verzi.poradte nekdo prosim diky moc Sad
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele chelseafanOdeslat soukromou zprávu
Administrator
Site Admin
Site Admin

Založen: 4.3.2005
Příspěvky: 101
Citovat
Podle mě za to může pravděpodobně poskytovatel, ale vyzkoušel bych ještě všechny možnosti z častých dotazů.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele AdministratorOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
chelseafan
člen
člen

Založen: 13.8.2006
Příspěvky: 5
Citovat
ja uz snad zkusil vse,ale zas je mi divny,ze bittcomet mi jde kdyby mi to poskytovatel zarazil to by snad taky nesel nebo se pletu?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele chelseafanOdeslat soukromou zprávu
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Torrent pouziva jiny porty nez dc. Takhle se to srovnavat neda.

Nic ti ale nebrani zkusit treba obycejne DC++ a jeste treba nejakou starsi verzi.

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
chelseafan
člen
člen

Založen: 13.8.2006
Příspěvky: 5
Citovat
a neni prosim nejaka stranka kde se daji ty porty otestovat?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele chelseafanOdeslat soukromou zprávu
chelseafan
člen
člen

Založen: 13.8.2006
Příspěvky: 5
Citovat
tak nevim uz jsem zkusil vse mozne a u jednoho hubu co mi jde pise mi to tyhle dve hlasky
Požadovaná adresa není v tomto kontextu platná.
Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo vytvořené připojení selhalo, protože neodpověděl připojený hostitel.
Nemohlo být vytvořeno žádné připojení, protože cílový počítač je aktivně odmítl.
Tak uz nevim co s tim.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele chelseafanOdeslat soukromou zprávu
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Ja vim co s tim. Zamailovat zitra providerovi.

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
chelseafan
člen
člen

Založen: 13.8.2006
Příspěvky: 5
Citovat
tak jsem mu psal a odpovedel,ze by ke zmene dojit nemelo jsem toiz ve skupine ktera ma p2p povolene,ze to zitra zkontroluje.tak diky za pomoc.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele chelseafanOdeslat soukromou zprávu
Proste nic nejde
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz