|
 | AVI Preview |  |
perfecto
 pašák
|
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 5:39 pm |
|
 |
 |
Mam otazku, ked uz som v Tlacharni, hadam mi niekto poradi.Preco, ked si dam ukazku nejakeho filmu, mi to prehra iba prvych par sekund filmu.Mam DC++Strong.Pocul som, ze ale existuje softik, ktory dokaze prehrat celu dlzku stiahnuteho filmu.Samozrejme hovorim o filme, ktory neni dotahany a stahuje sa.Poradi mi niekto nejaky dobry link na tento softik?A este jedna otazka na Vas, lebo vidim, ze su tu ludia,co sa vyznaju na rozdiel odo mna, co je pricinou toho, ked sa chcem prihlasit na nejaky hub, ze mi napise nieco v zmysle:"IP adresa neni plata" alebo nieco take.Vdaka za pomoc.
|
|
 | Re: AVI Preview |  |
Tatranka
 Big Boss
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:38 pm |
|
 |
 |
perfecto napsal: | Mam otazku, ked uz som v Tlacharni, hadam mi niekto poradi.Preco, ked si dam ukazku nejakeho filmu, mi to prehra iba prvych par sekund filmu.Mam DC++Strong.Pocul som, ze ale existuje softik, ktory dokaze prehrat celu dlzku stiahnuteho filmu.Samozrejme hovorim o filme, ktory neni dotahany a stahuje sa.Poradi mi niekto nejaky dobry link na tento softik?A este jedna otazka na Vas, lebo vidim, ze su tu ludia,co sa vyznaju na rozdiel odo mna, co je pricinou toho, ked sa chcem prihlasit na nejaky hub, ze mi napise nieco v zmysle:"IP adresa neni plata" alebo nieco take.Vdaka za pomoc. |
-AVI Preview neni špatne jeho nevýhoda je že nedokáže dekodovat tolik filmů
celou delku filmu nepustíš nikdy vždy jen tolik kolik si stahnul což je logické
daleko lepší program nežli AVI Preview je VLC __ player kterej narozdil AVI Preview dokáže přehrát skoro 99% věcí
kde ho stahnout a jak si ho nastavit v klientovy a jak ho použít najdeš v návodu u mě na webu http://xpojnt.iglu.cz/navody/vlc/vlc.htm
- pokud ti to piše ip neni platna máš vyplněnou špatnou ip, zkus žadnou nevyplˇnovat ono si ji to detekuje samo 
|
_________________ http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám  |
     |
 |
|
|
 | |  |
 | Re: AVI Preview |  |
perfecto
 pašák
|
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 2:17 pm |
|
 |
 |
Tatranka napsal: | perfecto napsal: | Mam otazku, ked uz som v Tlacharni, hadam mi niekto poradi.Preco, ked si dam ukazku nejakeho filmu, mi to prehra iba prvych par sekund filmu.Mam DC++Strong.Pocul som, ze ale existuje softik, ktory dokaze prehrat celu dlzku stiahnuteho filmu.Samozrejme hovorim o filme, ktory neni dotahany a stahuje sa.Poradi mi niekto nejaky dobry link na tento softik?A este jedna otazka na Vas, lebo vidim, ze su tu ludia,co sa vyznaju na rozdiel odo mna, co je pricinou toho, ked sa chcem prihlasit na nejaky hub, ze mi napise nieco v zmysle:"IP adresa neni plata" alebo nieco take.Vdaka za pomoc. |
-AVI Preview neni špatne jeho nevýhoda je že nedokáže dekodovat tolik filmů
celou delku filmu nepustíš nikdy vždy jen tolik kolik si stahnul což je logické
daleko lepší program nežli AVI Preview je VLC __ player kterej narozdil AVI Preview dokáže přehrát skoro 99% věcí
kde ho stahnout a jak si ho nastavit v klientovy a jak ho použít najdeš v návodu u mě na webu http://xpojnt.iglu.cz/navody/vlc/vlc.htm
- pokud ti to piše ip neni platna máš vyplněnou špatnou ip, zkus žadnou nevyplˇnovat ono si ji to detekuje samo  |
Dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
|  |