Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď jak na starý temp
jak na starý temp
Kato
elév
elév

Založen: 27.10.2006
Příspěvky: 3
Citovat
Ahoj, přeinstaloval jsem DC++ na novou verzi, ale ve složce Temp ze staré verze DC mám spoustu softwaru, který není dotažený. Jak docílím toho, že nová verze DC mi tuhle přetaženou složku načte a bude automaticky stahovat dál její obsah? Díky za každou radu
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele KatoOdeslat soukromou zprávu
Re: jak na starý temp
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
Kato napsal:
Ahoj, přeinstaloval jsem DC++ na novou verzi, ale ve složce Temp ze staré verze DC mám spoustu softwaru, který není dotažený. Jak docílím toho, že nová verze DC mi tuhle přetaženou složku načte a bude automaticky stahovat dál její obsah? Díky za každou radu


přesněji z jaké verze a jakého klienta na jakou verzi a jakého klienta to je velmi rozhodující fakt Cool jinak pokud jde o nesegmentového klienta tak ve frontě souborů klikneš na soubor pravým tlačítkem a dáš hledat alternativní zdroje, pokud to neni ve frontě najdeš ten danej soubor a dáš ho stahovat do toho samého co ten původní paky by to mělo navázat, pokud jde o segmentového a ty soubory ti zůstali ve frontě tak máš reálnou šanci to dostahovat (stejnej spůsob jako nesegmentovej) pokud ale máš frontu prázdnou tak máš smůlu leda že by jsi¨s starou zálohoval Cool

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Trol
Anonymní

Citovat
Kdysi sem si ve strongDC++ přímo pohrál s frontou.
Otevřel sem si queue.xml, zkopíroval sem nějakej záznam a upravil sem ho. (Nějak sem použil to, že strong dělá jména jméno.tth.dctmp , nastavil sem že je celej staženej) Pak byl ve frontě soubor bez zdrojů a za chvilku strong našel alternativní zdroje a jel.
jak na starý temp
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz