Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Rychlost
Rychlost
N4Geto
Anonymní

Citovat
Jak mám najít cloveka od kteryho bych stahoval rychleji treba LAN1 nebo LAN3 plss. protoze mam stahovat tk 20kb/s a stahuje me to tk 3kb/s co mam delat plss poradte!
Re: Rychlost
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
N4Geto napsal:
Jak mám najít cloveka od kteryho bych stahoval rychleji treba LAN1 nebo LAN3 plss. protoze mam stahovat tk 20kb/s a stahuje me to tk 3kb/s co mam delat plss poradte!


v pravo v userlistu mas napsano kdo ma co za pripojeni
a pri vyhledani alternativ tam mas taky v sloupecku tip pripojeni Cool

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Vypršel čas pro připojení
zaxa
Anonymní

Citovat
Ahojky, když kliknu na jakéhokoliv uživatele na jakémkoliv hubu abych dostala seznam jeho souborů tak mi to píše chvíli připojování... a pak naskočí hláška Vypršel čas pro připojení a tim končim. mam dc++ asi třetí den, moc se nevyznám ale zatim se mi povedlo stahnout filelist od 4 lidí a když jsem něco chtěla stáhnout tak naběhla rychlost stahování kolem 600b a ihned začne klesat až na nulu.
Prosím potřebuju s tim poradit - všechny fóra a časté dotazy jsem četla všechno podle Vašich rad vyzkoušela a žádná změna.
Mám Wi-fi připojení 2mb down, a 512 upload, normálně z netu stahnu 600mb za 25sec a tady nic nic nic...
Crying or Very sad Crying or Very sad please help!!
Re: Vypršel čas pro připojení
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
zaxa napsal:
Ahojky, když kliknu na jakéhokoliv uživatele na jakémkoliv hubu abych dostala seznam jeho souborů tak mi to píše chvíli připojování... a pak naskočí hláška Vypršel čas pro připojení a tim končim. mam dc++ asi třetí den, moc se nevyznám ale zatim se mi povedlo stahnout filelist od 4 lidí a když jsem něco chtěla stáhnout tak naběhla rychlost stahování kolem 600b a ihned začne klesat až na nulu.
Prosím potřebuju s tim poradit - všechny fóra a časté dotazy jsem četla všechno podle Vašich rad vyzkoušela a žádná změna.
Mám Wi-fi připojení 2mb down, a 512 upload, normálně z netu stahnu 600mb za 25sec a tady nic nic nic...
Crying or Very sad Crying or Very sad please help!!


1) jsi passive nastav se v settings do passive a filelist stahuj jen od lidí co nemaj před nickem ikonku se zídkou (zídka=passive a pasive od pasive stahovat nemuze)
2) problem s rychlostí se dá vyřešit buďto segmentovým stahovánim , nebo že si dáš tu práci a najdeš rychlé zdroje
3) mam taky 2Mbit download a 600MB při maximálnim vytíženim linky i s 20% co si berou wokna jako rezervu za 40 min .. takže tvejch 25s .. ses trošku sekla Very Happy
2000:8= cca 250kB/s Cool

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Segmentové stahování
Butch
Anonymní

Citovat
Ahoj, jak prosim vypnu segmentové stahování?
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
hehe, treba prestanes pouzivat Stronga. S touhle funkci me fakt s**e

file/settings/segment downloading a tam pak Enable multisource: Disabled

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
Tak to nevim....
Butch
Anonymní

Citovat
Ptal jsem se jak vypnu segmentove stahovani.
Kolega odpovedel:

hehe, treba prestanes pouzivat Stronga. S touhle funkci me fakt s**e

file/settings/segment downloading a tam pak Enable multisource: Disabled

Diky, ale:

Tak to nemuzu najit. file jo, settings jo, ale segment downloading ani Enable multisource jsem uz nenasel. Nemuzu mit nakou jinou verzi? Mam DC++ 0.674Dik
Anonymní


Citovat
Tak zase pro změnu můžeš být v klidu.

Používáš podle všeho obyčejné DC++ a to segmentové stahování vůbec nepodporuje, takže není co vypínat Wink
Jasan
Butch
Anonymní

Citovat
Dekuji, a vedel by tedy nekdo, cim to je, ze to obcas (ne vzdy) tak krasne skomira? ...Uz jsem stahoval aj 1b/sSmile
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Tady někde asi i v častých dotazech jsou popsány důvody, proč to v některých případech zrovna neletí.

Nejčastější důvod je ale prozaický - stahuješ od někoho, kdo má pomalé připojení Wink

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
STORM
Big Boss
Big Boss

Založen: 28.10.2005
Příspěvky: 106
Bydliště: Praha
Citovat
No a prave na to je dobre segmentove stahovanie - ked budes stahovat od kazdeho 1 kB/s, tak to mas vyslednych 10 a to je uz lepsie ako jedna, ne ?

_________________
Admin of dchub://czsk.no-ip.info ; dchub://hynxhub.no-ip.org OP: dchub://czsk-tuning.no-ip.info
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele STORMOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
STORM napsal:
No a prave na to je dobre segmentove stahovanie - ked budes stahovat od kazdeho 1 kB/s, tak to mas vyslednych 10 a to je uz lepsie ako jedna, ne ?


lol a jak chces stahovat kdyz vsechny sloty ti zaberou segmenty a nez se napojíš ti ho veme zas někdo jinej segmety sou hlavne pro lidi co maj download nad 1Mbit Smile jinak peknej sux

zrovna nedavno sem sivyjel seznam s jednim filmem melo ho neuveritelnejch cca 2000 lidi a to je 2000 rulez az na malou drobnost z tech 2000 nemel nikdo ani jeden jedinej volnej slot a to je docela brutalne desiva zalezitost

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
STORM
Big Boss
Big Boss

Založen: 28.10.2005
Příspěvky: 106
Bydliště: Praha
Citovat
To sa mi v mojej praxi este nestalo Smile) Teraz idem dvihat lajnu na 4 mega, tak uvidim, jak to bude fachat potom, ci to pojde max.

_________________
Admin of dchub://czsk.no-ip.info ; dchub://hynxhub.no-ip.org OP: dchub://czsk-tuning.no-ip.info
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele STORMOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Spomalování rychlosti
Harley
Anonymní

Citovat
Ahoj. Mě se taky rychlost dost snižujea nevím co stím a jsem v nastavení napsanej jako Pasivní.
Prostě to kolísá nahoru a dolů ta rychlost, ale ve vísledku jde pořád dolů.
Prostě stahuju určitou rychlostí a najednou to klesne o tři bity, pak stoupne o dva a zase klesne o jeden. A tak to dělá furt až na nulu.
nomatch
Site Admin
Site Admin

Založen: 4.3.2005
Příspěvky: 81
Citovat
Většina příčin je popsána ve FAQ
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele nomatchOdeslat soukromou zprávu
nak
Anonymní

Citovat
to je popsaná ale ani jedna nepomáhá proste to zacne stahovat a postupne to klesne az nulu? ze by nejaky novy problem?
Harley
Anonymní

Citovat
FAQ jsem samozřejmě četl jako první, ale nějak mi to nepomáhá.
Jsem nastavenej jako pasivní, mám vyplí segmentoví stahování. Já už nevím co stím mám dělat.
Ten buffer nebo jak se to jmenuje jsem taky zaškrtnul. A dokonce sjem skoušel i to omezování rychlosti na upload. Má někdo nějakou jinou radu ještě? Chytám se všeho. Děkuji předem za odpovědi.
rychlost
ebe
Anonymní

Citovat
nazdárek, mám problém se sníženou rychlostí. Mám Strong DC++, LAN, jsem activ, povolená vyjimka pro DC++ v FW a do teĎ jsem sosal poměrně rychle, občas až 4Mb/s. V současnosti jsem pod 10 kb/s. Kontroloval jsem graf rychlosti svého připojení a zaregistroval jsem výrazné snížení i na něm. Nevím jestli mi poskytovatel snižuje kvůli sosání rychlost a nebo jestli jsem něco špatně nastavil. Nejsem si jist jak vypnout segmentové stahování. Můj Download cca 500Mb/s a Upload 150 Mb/s. Shock můžete mi prosím poradit?
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Segmentové stahování se vypíná v settings/segment downloading a nahore zvolit moznost disabled

Vzhledem k tomu, ze seš na LAN, tak bych si ale tipnul, ze to snížení je prací providera.

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
ebe
Anonymní

Citovat
díky za reakci, zkoušel jsem sosat zároveň i jiný soubor a bez problémů, takže providerem to nebude. stahuji hru (4,15 Gb) a to snížení začlo ke konci stahování +- 2kb/s (děs). co se týče toho odpojení segmentového stahování, tak přesně to jsem zkusil a taky nic. mám ale ještě jeden problém. stáhnul jsem hru, nainstaloval do program files, cracknul, spustil a po úvodním videu konec zvonec, tma a jen zvuk. když to pak zkouším ještě jednou spustit, už jede jen počáteční reklamní flash a úvodní video fuč, jen tma bez zvuku. je to už druhá hra, stejná situace, akorát jsem si po instalaci té předešlé stihnul jednou zahrát. nicméně mám stáhnutou ještě jednu hru a tu jsem spustil v pohodě. DirectX 9 mám. stahuji jen ověřené již stáhnuté soubory TTH. tipoval bych to na nějakou blbinu s grafikou.. poradíte mi? Shock
ebe
Anonymní

Citovat
ještě k předešlému problému s hrou.. týká se to Call of Duty 2 a Diablo II. Mám Pentium M; 1,6 GHz; grafika ATI Mobility Radeon 9000 128MB Shared
nak
Anonymní

Citovat
FAQ jsem samozřejmě četl jako první, ale nějak mi to nepomáhá.
Jsem nastavenej jako pasivní, mám vyplí segmentoví stahování. Já už nevím co stím mám dělat.
Ten buffer nebo jak se to jmenuje jsem taky zaškrtnul. A dokonce sjem skoušel i to omezování rychlosti na upload. Má někdo nějakou jinou radu ještě? Chytám se všeho. Děkuji předem za odpovědi.

Mel jsem stejnej problem jako ty a vyresil jsem to tak, ze jsem odinstaloval muj DC++0.674 a nainstaloval jsem si StrongDC++1.00 RC10 a ten beha v pohode. U me to nejspis bylo tim klientem.
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Co se týče toho zpomalování ke konci stahování, tak to znamená, že stahuješ už jen poslední segment a zrovna ho stahuješ od někoho s pomalým připojením. Normálně by mělo stačit odpojit uživatele a ten segment dostahovat od někoho rychlejšího.

S těma hrama mám já takovou zkušenost, že to chtělo, alespoň v mém případě, o jednu vývojovou řadu vyšší grafickou kartu.

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
Anonymní


Citovat
Mám Strong DC++ 1.00 RC 10 A stejně mi to nepomáhá. Asi je pes zakopanej v něčem jiným. Mnu coš no tak si na to asi budu muset zvyknout. Sad
Jinak i když mám zaplí segmentoví stahování tak to jenom opravdu vijímečně stahuje na více než na jeden segment. Třeba stahuju CoD II a i přez to že mi tam dycky vyskočí, že to má kolem 200 lidí, tak to stahuje jen chvilkama to ještě na jeden segment a píše že není nikde volnej slot.
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
To taky tak trochu záleží kolik máš nastaveno segmentů pro soubor, který chceš stahovat. Dá se to tuším nastavit buď manuálně a nebo podle velikosti souboru. Je ovšem docela divné, že by z 200 lidí neměl nikdo volný slot...

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
Harley
Anonymní

Citovat
Omlouvám se, zapoměl jsme se posledně podepsat.

Mno píše to buť že nemaj volný sloty a nebo že vypršel čas pro připojení, taky je 90% NA a od těch mi nejde nějak stahovat nebo co.
Soubor má 3,5GB a mám nastaveno pro něj 10 segmentů.
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Tak to vypadá, že je všechno dobře. Prostě jen nemají uživatelé volné sloty.

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
Rychlost
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz