Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď NEFUNGUJE MI DC++Strong
NEFUNGUJE MI DC++Strong
Flooster
Anonymní

Citovat
Ahoj prosim kdyz sem si nainstaloval Dc strong a nak tak ponasttavil sdilel atd, tak mi nejde nic najit a kdyz dam stahhnout neci file list tak to pripojuje a proste to nejde .... Pomoc prosim
STORM
Big Boss
Big Boss

Založen: 28.10.2005
Příspěvky: 106
Bydliště: Praha
Citovat
V prvom rade ta urcite odkazem na sekciu Caste dotazy na vrchu tejto stranky. Ide o to, ze mas nastavene active, ale si passive a preto si to musis prenastavit. Popripade mas zle nastavene porty, zle nakonfigurovany router, neverejnu IP, zapnuty firewall...moznosti je vela, preto sa pozri do zmienovanej sekcie.

_________________
Admin of dchub://czsk.no-ip.info ; dchub://hynxhub.no-ip.org OP: dchub://czsk-tuning.no-ip.info
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele STORMOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Re: NEFUNGUJE MI DC++Strong
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
Flooster napsal:
Ahoj prosim kdyz sem si nainstaloval Dc strong a nak tak ponasttavil sdilel atd, tak mi nejde nic najit a kdyz dam stahhnout neci file list tak to pripojuje a proste to nejde .... Pomoc prosim


jj nastav se jako pasive

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Strong
faldicek
elév
elév

Založen: 1.11.2005
Příspěvky: 2
Bydliště: Chomutov
Citovat
Udělal jsem vše podle pokynů, nastavil jsem popis na passive, protože mám neveřejnou IP, mám vypnutý firewall a přesto mám stále stejný problém který zde popisuje Flooster, koukal jsem do sekce časté dotazy a tam k tomu nic není... Jsem vděčný za jakoukoli užitečnou radu...Díky
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele faldicekOdeslat soukromou zprávu
Re: Strong
Marlboro
Big Boss
Big Boss

Založen: 2.6.2005
Příspěvky: 72
Bydliště: Ostrava
Citovat
faldicek napsal:
Udělal jsem vše podle pokynů, nastavil jsem popis na passive, protože mám neveřejnou IP, mám vypnutý firewall a přesto mám stále stejný problém který zde popisuje Flooster, koukal jsem do sekce časté dotazy a tam k tomu nic není... Jsem vděčný za jakoukoli užitečnou radu...Díky

Tak jsi potom možná blokovaný providerem. Je spousta providerů, kteří nějak omezují nebo přímo blokují P2P sítě. Zkus se obrátit na poskytovatele, zda neblokuje P2P sítě.

_________________
Admin na dchub://airline.no-ip.biz ; Stargate : www.sga-project.com
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MarlboroOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
STORM
Big Boss
Big Boss

Založen: 28.10.2005
Příspěvky: 106
Bydliště: Praha
Citovat
Hm, zase ma pravdu ... Wink

_________________
Admin of dchub://czsk.no-ip.info ; dchub://hynxhub.no-ip.org OP: dchub://czsk-tuning.no-ip.info
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele STORMOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Marlboro
Big Boss
Big Boss

Založen: 2.6.2005
Příspěvky: 72
Bydliště: Ostrava
Citovat
STORM napsal:
Hm, zase ma pravdu ... Wink

Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
Admin na dchub://airline.no-ip.biz ; Stargate : www.sga-project.com
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MarlboroOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Mrznutí
faldicek
elév
elév

Založen: 1.11.2005
Příspěvky: 2
Bydliště: Chomutov
Citovat
Tak tento problém jsem už vyřešil, ale vysvětlí mi někdo, proč po nějaký době mi strong totálně zmrzne????
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele faldicekOdeslat soukromou zprávu
STORM
Big Boss
Big Boss

Založen: 28.10.2005
Příspěvky: 106
Bydliště: Praha
Citovat
To sa stava aj mne. Niekedy po pol hodine, niekedy po 4 dnoch. Doteraz mi to nikto nevysvetlil a asi ani nevysvetli (budem prekvapeny ked ano). Ale uz som sa s tym zmieril, nestava sa mi to casto, vacsinou vtedy, ked som na vela huboch a taham a taham. Proste vtedy, ked to zere uz cez 200 MB RAMky.

_________________
Admin of dchub://czsk.no-ip.info ; dchub://hynxhub.no-ip.org OP: dchub://czsk-tuning.no-ip.info
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele STORMOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Re: Mrznutí
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
faldicek napsal:
Tak tento problém jsem už vyřešil, ale vysvětlí mi někdo, proč po nějaký době mi strong totálně zmrzne????


jaká verze a odkud ?

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Marlboro
Big Boss
Big Boss

Založen: 2.6.2005
Příspěvky: 72
Bydliště: Ostrava
Citovat
No, pokud jste na spoustech hubech, tak se nedivte. Každý hub "žere" 0.5-1 kB/s z lajny podle počtu userů, a jestli vaše lajna není stavěná na velký traffic, tak asi někde "zamrznou" pakety a je to Smile ... nebo se mi osobně stávalo, když jsem měl ve frontě šíleně moc souborů, tak mi strong padal minimálně 1x za den. Teď mám frontu prázdnou a Strong mi nespadl víc, než 14 dní a to jedu non-stop.

_________________
Admin na dchub://airline.no-ip.biz ; Stargate : www.sga-project.com
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MarlboroOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
enty_xxx
elév
elév

Založen: 3.11.2005
Příspěvky: 1
Citovat
já se z neznámích důvodů připojit k žádnému hubu ať už nasdílím 2Gb nebo 40Gb ale před měsícem a půl to normálně šlo!!! Píše to že byla zadána neznámá adresa u všech adres.
Poraďte prosím!!!!
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele enty_xxxOdeslat soukromou zprávu
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
enty_xxx napsal:
já se z neznámích důvodů připojit k žádnému hubu ať už nasdílím 2Gb nebo 40Gb ale před měsícem a půl to normálně šlo!!! Píše to že byla zadána neznámá adresa u všech adres.
Poraďte prosím!!!!


nastav si fire wall nejspíš !! nebo by te pak moh blokovat poskytovatel Cool

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
NEFUNGUJE MI DC++Strong
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz