Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď porty využívané dc++
porty využívané dc++
l-a-d
Anonymní

Citovat
potřebuji vědět které porty využívá dc++ aby mi muj poskytovatel internetu tyto potry povolil ...diky
Re: porty využívané dc++
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
l-a-d napsal:
potřebuji vědět které porty využívá dc++ aby mi muj poskytovatel internetu tyto potry povolil ...diky


VYNATEK Z NAVODU CZDC++
Policko Port slouzi k nastaveni portu na kterem bude klient poslouchat prichozi spojeni. Nevyplneno znamena ze pri kazdem spusteni klienta bude nahodne vygenerovan port neco mezi 1025 az 32000 coz je velice vyhodne protoze tim se stava dc++ tezko blokovatelne zakazanim portu (narozdil od stareho neo-modus direct connect ktery mel defaultne port 412 ktery byl jeden cas hojne blokovan). Samozrejme si tam clovek muze nastavit nejaky port (coz nedoporucuju) napriklad proto ze ten port ma namapovany aby mu sel Active mod, kazdopadne mel by to byt port nad 1024 a mel by se vyhnout takovym tem defaultnim (blokovanym) portum jako jsou 4xx a 14xx. Na tom portu, at uz si clovek nejaky nastavi nebo necha nahodne nejaky generovat, potom probiha stahovani souboru (TCP) a search (UDP), protoze aktivni klient se nepripojuje k ostatnim, ale oni se pripojuji k nemu prave na ten port (kdyz chce od nekoho stahovat posle neco jako ty a ty pripoj se na tu ip a ten port chci od tebe neco stahnout, kdyz hleda tak posle co chce hledat a opet ip s portem a vysledky mu ostatni posilaji primo).
--------------------------------------------------------------
schrnuto podrzeno pokud v novem klientu nezadas port, porty se meni pri kazdem restartu, port si zadavas sam podle kriterii viz výše, starší verze dc jezdili na portu 412 Cool
takže si vyber něco mezi 1025 az 32000 Cool

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
WilliamRiker
Anonymní

Citovat
zdar
tymhle problemem sem se zabival, mrkni se na tema DC++ a kerio co sem zakaladal, tam je posano jak nastvit firewall a pak i DC++ aby vse fungovalo
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Dekuji vam panove obema za vypomoc Smile

V pripade Williama Rikera jsem rad dvojnasob, protoze malo lidi umi nabidnout pomoc na stejnym miste, kde ji kdysi hledali Wink
I kdyz sem cas od casu prispiva par pokrocilych useru, kteri tu take kdysi hledali pomoc Wink

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
Anonymní


Citovat
A je možné že poskytovatel může blůokovat klidně všechny porty??
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
Anonymous napsal:
A je možné že poskytovatel může blůokovat klidně všechny porty??


může

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Marlboro
Big Boss
Big Boss

Založen: 2.6.2005
Příspěvky: 72
Bydliště: Ostrava
Citovat
Tatranka napsal:
Anonymous napsal:
A je možné že poskytovatel může blůokovat klidně všechny porty??


může

Nemůže, porty jako 80 (http), 23(smtp) a některé další blokovat nemůže, protože pak už není přístup na internet.

_________________
Admin na dchub://airline.no-ip.biz ; Stargate : www.sga-project.com
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MarlboroOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
porty využívané dc++
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz