Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Připojení----nepřipojení---- před 3 dny to šlo a teď nejde
Připojení----nepřipojení---- před 3 dny to šlo a teď nejde
Danda
elév
elév

Založen: 3.7.2005
Příspěvky: 4
Citovat
ahoj. mam problém s czdc++ 0.666K. spustím klienta vyberu si hub a dám připojit.
napíše mi připojuji a hned je připojeno. ale tím to končí.nezobrazí se mi seznam uživatelů,chat zkratka nic.
po cca 6 minutách se objeví napis spojení uzavřeno. a tak to jde do kola až do hlášky spojení odmítnuto. pomozte prosím
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele DandaOdeslat soukromou zprávuICQ
re
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
To vypadá na firewall a nebo, že začal provider omezovat DC++

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
Danda
elév
elév

Založen: 3.7.2005
Příspěvky: 4
Citovat
firewall mam vypnutej a přesto to nejde
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele DandaOdeslat soukromou zprávuICQ
re
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
těžko najít jinou chybu než fakt to omezování poskytovatelem internetu. Zkusil bych tedy ještě jiného klienta, pár dalších hubů a pak bych se optal svých kolegů ve stejné síti Wink

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
Danda
elév
elév

Založen: 3.7.2005
Příspěvky: 4
Citovat
teď zkouším strong dc++ a je to uplně to samé. kolega na stejném připojení a pry normálně stahuje. tak nevím
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele DandaOdeslat soukromou zprávuICQ
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
něco to tedy musí blokovat, protože dc++ nepotřebuje žádné zvláštní nastavení pro připojení.

zajímalo by mě co to je, když je firewall off...

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
Danda
elév
elév

Založen: 3.7.2005
Příspěvky: 4
Citovat
jak tedy zjistím co s tím?s....u se s tím už od včerejska a žadný pokrok.ip mam neveřejnou a kolegovi o dům dál to jede. můžou zablokovat třeba ja nevím jen mojí ip na dc++? porty by jsme měli mít oba stejný teda si myslím. tak jak je možný že tomu "Parchartovi" to jede?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele DandaOdeslat soukromou zprávuICQ
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Není co dalšího poradit. Osobně bych zkusil ještě třeba jiný systém. Mám na mysli třeba vyndat ze šuplíku disk s W98, nabootovat a zkusit DC++ verzi 4,01
Co to je vůbec za operační systém? A není třeba čerstvě nainstalovaný nebo přeinstalovaný?

Tady totiž není problém v DC++, ale v konfiguraci systému. To, že by to omezoval provider asi můžeme vyloučit. Porty se pro passive připojení nedají nastavit, takže tímto to taky nevyřešíme.

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
Anonymní


Citovat
mam w-xp sp2. a mam ho opravdu znova instalováno kvůli novému hdd. ale je divné ze přeinstalováno mam asi 2 tydny a nejde mi to od pátku
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
To je fakt divné, ale mám za to, že právě po instalaci SP2 se automaticky aktivuje firewall ve windows. Kouknul bych se do centra zabezpečení nebo jak se ta záložka jmenuje.

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
NEZVYg
Anonymní

Citovat
Ahoj,,ám problem s dc ++ 0.674,zapnu jí,a když dám a by to našlo publichubs tak to npíše že připojení disconect,prostě m+ to nepustí na výběr hubů,ale před týdnem mi to normálně chodilo,nevím co stím,mám přeinstalovat?poradte,dík
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Vsechny odpovedi byly vycerpany od zacatku tohoto tematu.
Jedna se o stejny problem. Takze bud firewall (i nahle nechtene aktivovany) a nebo zacal poskytovatel netu omezovat P2P.

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
NEZVYg napsal:
Ahoj,,ám problem s dc ++ 0.674,zapnu jí,a když dám a by to našlo publichubs tak to npíše že připojení disconect,prostě m+ to nepustí na výběr hubů,ale před týdnem mi to normálně chodilo,nevím co stím,mám přeinstalovat?poradte,dík


ja bych možná přidalo to že ten danej hublist v ten moment nemusi jit takže ho to nenačte což bejval velmi častý jev a mnoho lidí si myslel že maj něco out ... takže bych nejprve doporučilo zkusit jinej public hublist a pokud to neneačte ani jinej tak teprv hledat problem jinde Very Happy Cool

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
NEZVYg
Anonymní

Citovat
někdy to hublist načte a nekdy ne posledni dobou,zkousel sem i jine hublisty a stejny problem,asi to bude ten firewal ja k říkate,ale nevim co to je,prosím o stručný popis,dík
FW
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Firewallů je spousta, ale ve tvém případě přichází v úvahu firewall, který je součástí Windows.

Start/ovládací panely/připojení k síti a internetu/síťová připojení --> tam se ti zobrazí všechny tvoje síťové karty(LAN, Wifi, Firewire, sat...), které máš v PC. Klikneš na tu kterou se připojuješ k internetu a dáš "Vlastnosti" --> Nahoře zvolíš třetí kartu "Upřesnit" a tam je hned první nastavení Firewallu Windows -> na to klikneš a zkusíš dát vypnout firewall.

Dají se tam také nastavit výjimky pro konkrétní program, ale to bych zkoušel až, když ti to začne fungovat pouhým vypnutím.

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
LM
Anonymní

Citovat
Me se Strong chova naprosto identicky, jak bylo popsane na zacatku - fungoval, krasne jsem si stahoval, nefunguje, jinym na stejne siti funguje. Neni to nastavenim systemu, protoze kdyz se pripojim k jine siti, funguje (coz znamena, ze na tom nejsem tak zle Smile , jen bych chtel mirne vyvratit domnenku, ze to je urcite nastavenim systemu...). To same mi to dela i s eMulem - sel, nejde, jinym jde, jinde (se stejnym pocitacem) jde i me.
Administrator
Site Admin
Site Admin

Založen: 4.3.2005
Příspěvky: 101
Citovat
Sice tomu zas až tak moc nehovím, ale mohlo by to být i nějakým routováním uvnitř vaší sítě. To by bylo ale spíš už na nějakého správce sítě.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele AdministratorOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Připojení----nepřipojení---- před 3 dny to šlo a teď nejde
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz