Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď problém s připojením
problém s připojením
Juras
Anonymní

Citovat
Zdravím,mám jeden veliký problém.Nainstaloval jsem si DC++.Stáhnul češtinu vše natavil podle www stránek.Načtou se mi huby.Potom si vyberu hub a dám připojit a to je vše,dál se nedostanu.Buď mi to napíše resetováno serverem a nebo něco ve smyslu,že mám nějaký dlouhý čas připojení.A to samé mi dělá i na stáhnutém CZDC++(0.666)j
Díky za odpověď
Anonymní


Citovat
Co máš za připojení ? Možná je problém, že máš asi velký ping a než se dostanou data od tebe zpět, tak to příliš dlouho trvá a pokud je to nějaký velký hub, je možné, že se tam nepřipojíš ??? Zkus se připojit na menší huby, co ti to udělá a popřípadě tady zkopíruj hlášku, jakou ti to vyhodí ...
juras
Anonymní

Citovat
Připojení mám 128kb/s kabel.Zkoušel jsem připojení na menší huby a je to stejný pořád to hází *** Připojení resetováno serverem,nebo *** Čas pro připojení vypršel,<Bud> Handshake timeout,<DOOMBot> This Hub is running version 0.9.8c (Tue Mar 8 11:00:00 CET 2005) of VerliHub (RunTime:19hours 24min ).<DOOMBot> This hub is enhanced by plugman for Verlihub.<DOOMBot> Operation timeout (Key)<KoJbAnIsTa> This Hub is running version 0.9.8c (Sat Apr 30 20:15:00 CEST 2005) of VerliHub (RunTime:1days 7hours ).

tak to je jen několik hlášek co mi to vyhazuje při připojení na hub
Marlboro
Big Boss
Big Boss

Založen: 2.6.2005
Příspěvky: 72
Bydliště: Ostrava
Citovat
Ještě mě napadá, že by mohlo jít o nějaké omezení ze strany providera (poskytovatele internetu) a jeho blokováním nízkých portů ...
... zkus se připojit na tento hub dchub://airline.no-ip.biz:3025 a dej vědět, co a jak ? Díky

_________________
Admin na dchub://airline.no-ip.biz ; Stargate : www.sga-project.com
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MarlboroOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
juras
Anonymní

Citovat
Tak jsem to zkoušel i na hub dchub://airline.no-ip.biz:3025 a stejně mi to píše resetováno serverem.Opreavdu nevím o co jde.
re
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Můžou být vlastně tři problémy. firewall, špatně zvolené active/passive, omezení providerem. V případě, že to nejsou první dvě možnosti, tak bych se dotázal u providera.

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
problém s připojením
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz