Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Stahování
Stahování
Kuba
Anonymní

Citovat
ahoj nejde mi stahnout k sobě žádný písničky ani filmy. A jsem připojen na ňáký hudy ale mam 1:1 slot. A když dám vyhledat takmi to najede ty určitý téma co jsem chtěl ale potom když dám stáhnout tak mi to nic neudělá. Můžete mi pomoc??????????????
Sloty
Administrator
Site Admin
Site Admin

Založen: 4.3.2005
Příspěvky: 101
Citovat
Na 90% nemá ten člověk, od kteráho chceš stahovat volné sloty. O slotech se tu několikrát píše. Když dáš něco vyhledat, tak se ti výsledky zobrazují i s údajem kolik má ten člověk volných slotů.

Příklad 1/3 - znamená, že má jeden volný z celkového počtu 3, takže můžeš stahovat
0/5 - znamená, že jsou všechny obsazeny. Buď počkáš nebo si najdeš někoho jiného se stejným souborem a nebo se koukneš do sekce vyhledávání.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele AdministratorOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
podobny problem
ultrazvuk
Anonymní

Citovat
..==zdravim all==..

mam podobny big problem..uz asi tyden nejde mi nic stahnout (filelist, soubory)...vsechno ostatni jede (pripojovani, hledani)...chci neco stahnou, pote stale jen pise: cas pripojeni vyprsel: .. anic..a porad dokola..jsem pasiv, vypnuty firewall u sebe na win i softwerove, u providera jsou povoleny vsechny porty, zmenil jsem klienta z czdc++ na dc++, a ted mam strongdc++, no nepomaha to..co se tyce expolera ve woknech, nebo icq, jede to normalne (download i upload).. please, HELP!!!! thanx za info..
re
nomatch
Site Admin
Site Admin

Založen: 4.3.2005
Příspěvky: 81
Citovat
Tady není co poradit. Splňuješ všechny podmínky k tomu, aby ti to fungovalo.
To, že ti to nejde se dá označit jako negativní zázrak.

Napadá mě, jestli náhodou nemáš třeba v oblíbených hubech navoleno aktivní připojení. Nic dalšího se ale vymyslet fakt nedá.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele nomatchOdeslat soukromou zprávu
verze Strongu
ultrazvuk
Anonymní

Citovat
...===StrongDC++ 1.00 RC9f2==...

....HURAAAA... negativni zazrak se nejakym zazrakem zmenil a jede to jak hodinky, jenomze nastal druhy problem::::poradi nekdo? mam tuhle verzi klienta StrongDC++ 1.00 RC9f2 a problem sa dostat na vetsinu hubu, protoze po pripojeni vyhazuje hlasku:
Allowed maximum version number for StrongDC++ client is: 0 nebo
Allowed minimum version number for StrongDC++ client is: 100 nebo
You client version is maybe too recent. In this hub they want to test it first before allowing it. Or maybe there is some bug, that's why you can't in>> Allowed maximum version number for StrongDC++ client is: -1.

Premyslim, kde to mam zmenit...V zlozce na HDD jsem neco na zmenu nenasel Sad ..Diky za info..
emulace
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Strong také není uznáván všude na hubech, i když se bezpochyby řadí k absolutní špičce mezi klienty.

Proto zřejmě v tomto případě pomůže, když zaškrtneš funkci emulovat DC++. Strong se pak bude tvářit jako klasické DC++.

Je to buď v oblíbených hubech a nebo v nastavení/StrongDC++/Pokročilé (advanced).

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
Re: emulace
ultrazvuk
Anonymní

Citovat
....===ooooo..díky... ===...

Smile Smile

p.s. kdyby neco, tak se ptam znova....... Very Happy
Anonymní


Citovat
Mam stejný problém jako Ultrazvuk, u slotů mi to ale píše, že jsou všechny volné. Snad nevadí že mám sdílenou IP
Marlboro
Big Boss
Big Boss

Založen: 2.6.2005
Příspěvky: 72
Bydliště: Ostrava
Citovat
Anonymous napsal:
Mam stejný problém jako Ultrazvuk, u slotů mi to ale píše, že jsou všechny volné. Snad nevadí že mám sdílenou IP


Pokud máš nastaveno pasivní připojení (PASSIVE), tak sdílená IP nevadí. Ale nenapsal jsi, co ti to píše za hlášky, tvou hlášku, že sloty jsou volné, jsem ještě v životě neviděl, takže napiš konkrétně, co tam máš napsáno...

_________________
Admin na dchub://airline.no-ip.biz ; Stargate : www.sga-project.com
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MarlboroOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Re: verze Strongu DC++ 1.00 RC9f2
Anonymní


Citovat
ultrazvuk napsal:
...===StrongDC++ 1.00 RC9f2==...

....HURAAAA... negativni zazrak se nejakym zazrakem zmenil a jede to jak hodinky, jenomze nastal druhy problem::::poradi nekdo? mam tuhle verzi klienta StrongDC++ 1.00 RC9f2 a problem sa dostat na vetsinu hubu, protoze po pripojeni vyhazuje hlasku:
Allowed maximum version number for StrongDC++ client is: 0 nebo
Allowed minimum version number for StrongDC++ client is: 100 nebo
You client version is maybe too recent. In this hub they want to test it first before allowing it. Or maybe there is some bug, that's why you can't in>> Allowed maximum version number for StrongDC++ client is: -1.

Premyslim, kde to mam zmenit...V zlozce na HDD jsem neco na zmenu nenasel Sad ..Diky za info..
Re: verze Strongu DC++ 1.00 RC9f2
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
Anonymous napsal:
ultrazvuk napsal:
...===StrongDC++ 1.00 RC9f2==...

....HURAAAA... negativni zazrak se nejakym zazrakem zmenil a jede to jak hodinky, jenomze nastal druhy problem::::poradi nekdo? mam tuhle verzi klienta StrongDC++ 1.00 RC9f2 a problem sa dostat na vetsinu hubu, protoze po pripojeni vyhazuje hlasku:
Allowed maximum version number for StrongDC++ client is: 0 nebo
Allowed minimum version number for StrongDC++ client is: 100 nebo
You client version is maybe too recent. In this hub they want to test it first before allowing it. Or maybe there is some bug, that's why you can't in>> Allowed maximum version number for StrongDC++ client is: -1.

Premyslim, kde to mam zmenit...V zlozce na HDD jsem neco na zmenu nenasel Sad ..Diky za info..



?????????? Cool

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Scar
elév
elév

Založen: 21.11.2005
Příspěvky: 2
Citovat
jakej je rozdil mezi All download slots are taken a no slots are available???
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele ScarOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
odesílané stahování
csxmv
Anonymní

Citovat
Kde se dá v dcčku nastavit aby odmně mohli stahovat třeba jen tři nebo dva lidi? Stahuje je jich odemně strašně moc...nevím co s tím - prosím poradtě díky.
odpověd klidně i na mail na csxmv@seznam.cz
Marlboro
Big Boss
Big Boss

Založen: 2.6.2005
Příspěvky: 72
Bydliště: Ostrava
Citovat
Scar napsal:
jakej je rozdil mezi All download slots are taken a no slots are available???


"No slots available" - vsechny sloty obsazeny => zdroj nema zadne volne sloty, na ktere by ses mohl pripojit.
"All download slots are taken" - vsechny download sloty jsou obsazene => kazdy soubor, ktery stahujes, je rozdelen na nekolik mensich casti a vsechny krom posledniho jsou uz stazeny a stahuje se posledni, proto to pise, ze download slots nejsou volne.

_________________
Admin na dchub://airline.no-ip.biz ; Stargate : www.sga-project.com
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MarlboroOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Re: odesílané stahování
Marlboro
Big Boss
Big Boss

Založen: 2.6.2005
Příspěvky: 72
Bydliště: Ostrava
Citovat
csxmv napsal:
Kde se dá v dcčku nastavit aby odmně mohli stahovat třeba jen tři nebo dva lidi? Stahuje je jich odemně strašně moc...nevím co s tím - prosím poradtě díky.
odpověd klidně i na mail na csxmv@seznam.cz

Vetsinou to byva v NASTAVENI / SDILENI ... (Settings/sharing) ... Upload sloty - to je pocet lidi, kteri se mohou na tebe pripojit. Ale nezapomen, ze vetsina hubu prosazuje ratio 1 !!! Tzn., ze pocet upload slotu = pocet otevrenych hubu. Jak nastavit nejlepe sloty ? Vyzkousej si svoji rychlost na www.rychlost.cz (musis mit vsechno povypinane, co komunikuje s internetem, jako je DC++, FTP a pod.) a zmer si rychlost. Pak se koukni na UPLOAD SPEED v kB/s a tu si vydel 6 a vyjde ti optimalni pocet slotu (napr. budes mit namereno 24kB/s upload speed, ten vydelis 6 a vyjde ti 4. To je pocet slotu). Jinak v tom nastaveni mas asi jeste upload sloty pro FL a male soubory, tam nic nemen, melo by tam byt asi 3ka.

_________________
Admin na dchub://airline.no-ip.biz ; Stargate : www.sga-project.com
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MarlboroOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Stahování
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz