Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Hledá se klient. Proč a jaký? Velice netradiční. Čtěte dále
Hledá se klient. Proč a jaký? Velice netradiční. Čtěte dále
Thales
Anonymní

Citovat
Hledám nějakého klienta pro Win který má oddělené jádro aplikace od jeho UI. Proč? Protože ho chci provozovat na jiném PC než ze kterého bych ho chtěl ovládat a ideálně bych ho chtěl mít spuštěný jako službu. Terminal services a spol. neberu. Nějaký nápad?
hmm
nomatch
Site Admin
Site Admin

Založen: 4.3.2005
Příspěvky: 81
Citovat
To vlastně není ani tak špatný nápad. Já bohužel takový informace nemám.

Doporučil bych to ale konzultovat s nějakou DC++ hlavou pomazanou. Napadá mě PPK.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele nomatchOdeslat soukromou zprávu
Díky za radu ale..
Thales
Anonymní

Citovat
Díky za radu ale já s DC teprve začínám. Dosud nebyl čas a já vždycky řešil důležitější záležitosti. Takže omluv moji nevědomost ale opravdu nevím kdo je PPK a kde ho chytnu. Zatím používám StrongDC protože mi byl doporučen, jiné klienty jsem zatím nezkoušel protože nepatřím mezi lidi kteří si PC zasviní všelijakým svinčíkem a mají z toho pak problémy. Na Strongu mi vadí že žere systémové prostředky a to se mi nelíbí. Původně jsem myslel že půjde o malou neškodnou utilitu ale ono ne. Tak to chci přesunout na jiný stroj kde mi už běží pár jiných věcí a výkonu má nazbyt.
nomatch
Site Admin
Site Admin

Založen: 4.3.2005
Příspěvky: 81
Citovat
Ok. vzhledem k poměrně netradičnímu požadavku na funkci programu jsem tě považoval za pokročilého uživatele, tak se nezlob.

Napřed bych ještě zkusil základní verzi DC++ http://dcplusplus.sourceforge.net/. Ta je oproti Strongovi dost osekaná a neměla by tak hltat výkon.

Každopádně PPK je mimo jiné programátor CZDC++. Určitě tomu rozumí líp něž já a jistě má i přehled o ostatních mutacích DC++. Stránka jeho verze DC++ je zde - http://czdcplusplus.no-ip.org/. Přímý kontakt by se ti mohl podařit na hubu pepek.no-ip.com:411, který je spuštěn vlastně jen kvůli testování nových verzí DC++ a softu PtokaX.

Co se týče toho zasvinění počítače, tak je mi Strong naopak docela sympatixcký v tom, že se nemusí instalovat a pouze stačí rozbalit archív a spustit.

Evil or Very Mad
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele nomatchOdeslat soukromou zprávu
Thales
Anonymní

Citovat
OK díky. Pokusím se, nezlobím se Surprised)
Mimochodem to že jsem začátečník v oblasti DC tak to ještě neznamená že jsem laik v oblasti IT obecně a také to neznamená že začátečník nemůže mít specifické požadavky Surprised) To že se Strong nemusí instalovat jsem také ocenil. Zato jsem neocenil že jsem zatím nezjistil kam že si to ukládá nastavení. Stačí přesunout jen o adresář vedle a pamatuje si prd. Žádný konfigurák jsem nikde nenašel tak že by v registru? To jsem ještě nezkoumal ale pak mi připadá dost nezvyklé že by si to nepamatoval. Co se týče výkonu - ať si ho žere někde jinde kde to tolik vadit nebude a mě se bude samostatně zobrazovat jen UI tak jak je tomu u většiny serverového SW. Já ho jinam hodlám přesunout tak jako tak ale kdybych nic nenašel tak bych musel používat terminal services a to bych velice nerad.
strong
W0nd3R
Anonymní

Citovat
kam mam teda ulozit ten soubor s Strong? dekuji z aodpoved
Re: strong
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
W0nd3R napsal:
kam mam teda ulozit ten soubor s Strong? dekuji z aodpoved


kam chceš a nejde o soubor ale o archif s programem kterej rozbalíš kam chceš .-) a pak jen uz pustíš bez nutnosti instalace Cool

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Marlboro
Big Boss
Big Boss

Založen: 2.6.2005
Příspěvky: 72
Bydliště: Ostrava
Citovat
Thales napsal:
Zato jsem neocenil že jsem zatím nezjistil kam že si to ukládá nastavení. Stačí přesunout jen o adresář vedle a pamatuje si prd. Žádný konfigurák jsem nikde nenašel tak že by v registru? To jsem ještě nezkoumal ale pak mi připadá dost nezvyklé že by si to nepamatoval.


Veškeré nastavení, fronty a oblíbené huby a usery StrongDC++ ukládá do souborů *.xml v adresáři Settings, kde máš nainstalovaného Stronga.

_________________
Admin na dchub://airline.no-ip.biz ; Stargate : www.sga-project.com
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MarlboroOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Hledá se klient. Proč a jaký? Velice netradiční. Čtěte dále
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz