|
 | Provider zakázal p2p... |  |
kolemjdoucí
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 03, 2007 3:41 pm |
|
 |
 |
Tak jsem asi po měsíci pustil DC++ a nenačte se ani seznam uživatelů, předtím to normálně fungovalo. Na přímý dotaz, mi provider sdělil, že zakázal p2p sítě. Nemám zatím možnost změnu ISP, pátral jsem po netu, jestli to lze z mé strany nějak obejít, protože se domnívám, že provider nemá na takové počínání žádné právo. Já si poctivě a ne zrovna levně platím připojení a co na síti dělám, po tom je ISP kulový. IP mám veřejnou. Obecně mi není jasný, jak to může zakázat. Těžko jednotlivý porty, protože prakticky co hub, to jiný port. Pak snad jedině na úrovni paketů. Obracím se proto sem s prosbou, jestli někdo neví o přijatelném řešení. Napadl mě tuneling, jenže ho jaksi nemám ke komu vybudovat. Nejsem úplná lama, ale tohle mi prostě hlava moc nebere.
Díky moc za případné nápady:)
|
|
 | |  |
 | |  |
kolemjdoucí
Anonymní
|
Zaslal: st červen 06, 2007 12:48 am |
|
 |
 |
Ten tuneling je třeba tady: https://pravy.net/ a ještě někde jsem viděl, kde mají přímo klienta, který vytvoří virtuální síťovku s jejich IPinou a mělo by to jet. Stáhl jsem si to, v demoverzi prý je jen omezená rychlost, seznam userů se sice načetl, ale nic to nenašlo, čili DC nefunguje. Já vím, tohle už bych případně řešil s nimi...Pokud by to šlo, tu stovku měsíčně jim dám, ale myslel jsem, jestli přece jen neexistuje jiné řešení. Zas takový stahovač nejsem, jen si sem tam chci doplnit sbírku mp3 a to co hledám, nenajdu třeba na torentech, nebo stěží.
Krucinál, copak to fakt nejde obejít? Tzn., že to musí ISP zakázat na úrovni paketů...
Každopádně díky za odpověď, moc potěšující to není 
|
|
 | |  |
pitris
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 9:46 pm |
|
 |
 |
Ahoj,
zrovna ted resim stejny problem. Nejsem sice definitivne odriznutej, ale konektivita ven pro p2p site byla omezena na 5Mbitps, takze pro celou sit je to takrka nepouzitelny. Seznam uzivatelu na hubu stahuju 3 hodiny... Jde o kabelovou televizi Ceska Trebova (negativni reklama: vyhnete se obloukem). Napadlo te nejake reseni? Taky jsem premyslel, ze ve smluve nemame nic jako omezeni pro urcite sluzby internetu. Jenze jediny, co bych skrz smlouvu dosahl, je to, ze me odpojej.
|
|
 | P2P problém s poskytovatelem |  |
 | ISP provider |  |
 | blocked ports |  |
bongo
Anonymní
|
Zaslal: út únor 05, 2008 2:41 pm |
|
 |
 |
ja som na tom podobne, na internate kkt admin zablokoval vsetky porty suviciace s p2p, takze vsetci tu tahame len z filehostingovych serverov typu rapidshare,megaupload apod..., co je pri 10Mbit linke na škodu..kua!
Doma mam dsl 1536kbit, co je pomale na tahanie filmov, ale ide mi tam ldc++, azureus. Mam teda nejaku sancu obist blokovane porty v skole? diky moc
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
|  |