Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Connection timeout
Connection timeout
cmelacek
člen
člen

Založen: 23.4.2007
Příspěvky: 5
Citovat
Prosím vás poradte mi.
strong dc++ 1.0 RC10 mi zobrazi seznam hubů a pak když se chci na jakýkoliv hub připojit,tak hlásí Connection timeout
Zkoušel jsem vše možné.
Jsem passive, mám vypnutý firewall a pořád nic.
Zkoušel jsem různé verze dc++
Najednou z ničeho nic to přestalo fungovat.

Děkuji moc za rady

Ondra
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele cmelacekOdeslat soukromou zprávu
cmelacek
člen
člen

Založen: 23.4.2007
Příspěvky: 5
Citovat
jeste upresnim hlaseni : Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo vytvořené připojení selhalo, protože neodpověděl připojený hostitel.


a to se deje kdyz se snazim pripojit na jakykoliv hub
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele cmelacekOdeslat soukromou zprávu
cmelacek
člen
člen

Založen: 23.4.2007
Příspěvky: 5
Citovat
Prosim vas, poradite nekdo ?

Ja jsem mluvil s providerem, ten mi zridil specialne pro me port na dc klienta,kterej jsem dal v nastaveni a stejne to nefunguje.

Firewall vypnutej
jsem passive


nefunguje ani jedna verze dc++ (vzdy mam nainstalovanou jen jednu verzi,ostatni jsou odinstalovany)


prosim pomoooc !!!!
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele cmelacekOdeslat soukromou zprávu
cmelacek
člen
člen

Založen: 23.4.2007
Příspěvky: 5
Citovat
je tu vůbec někdo? ůůůůůůůůů !!!!
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele cmelacekOdeslat soukromou zprávu
cmelacek
člen
člen

Založen: 23.4.2007
Příspěvky: 5
Citovat
tak mi provider nastavil primo port pro strong.
zadal jsem v nastaveni TCP a UDP a firewal s manualnim presmerovanim portu.

Ted se pripojim tak na jeden hub z 20ti.

ostatni huby stale : Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo vytvořené připojení selhalo, protože neodpověděl připojený hostitel.


nevite co s tim ?

haloo !!! moderatori fora !!! prosiiim.....
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele cmelacekOdeslat soukromou zprávu
Anonymní


Citovat
tak koukam, ze jste tady pani moderatori uplne na nic
brko
Anonymní

Citovat
no, ono jde o to, kterej port byl providerem nastavenej. huby totiz bezi na ruznych portech a navic smery komunikace mezi uzivateli bezi na dalsich jinych portech. podle me nestaci nastavit pouze jeden
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Tohle není totiž až tak problém DC++ jako komunikace do internetu. Je třeba se kouknout třeba ve firewallu, co DC++ používá za porty a ty si pak nechat nastavit. Osobně si myslím, že by to měl komnplexně vyřešit provider (pokud to ovšem úmyslně neblokuje a teď nemlží).
Prakticky jediné nastavování portů v DC++ je v případě aktivního připojení v hlavním nastavení. Pokud ovšem DC++ nefunguje ani v pasivním módu při dobře nastaveném nebo vypnutém firewallu, tak je to třeba vždy řešit s providerem.
Jinak DC využívá většinou porty kolem 410. Myslím, že na hlavní stránce sourceforge je to přesně specifikováno. Zajímavosti jsou i zde -> http://usenet.jyxo.cz/microsoft.public.cs.server/0512/jak-zakazat-komunikaci-dc.html

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
Connection timeout
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz