Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď pripojenie na hub
pripojenie na hub
cphone
elév
elév

Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1
Citovat
proste nejde sa mi pripojit na jeden hub,ktory mi pred tym v pohode slapal.......na ostatne huby sa pripojim normalne....
vypisuje tam "vyprsel cas pro pripojeni" pouzivam strongDC++.........mam nastavene pasive a firewall mam vypnuty nevie mi nekdo poradit co s tym moze byt?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele cphoneOdeslat soukromou zprávu
Re: pripojenie na hub
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
cphone napsal:
proste nejde sa mi pripojit na jeden hub,ktory mi pred tym v pohode slapal.......na ostatne huby sa pripojim normalne....
vypisuje tam "vyprsel cas pro pripojeni" pouzivam strongDC++.........mam nastavene pasive a firewall mam vypnuty nevie mi nekdo poradit co s tym moze byt?


1. je možné že ten hub nejede
2. zkus to i přes jine klienty třeba dc++ nebo czdc tim vyloučíš chybu v klientovy

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Pavlas
elév
elév

Založen: 28.12.2006
Příspěvky: 2
Citovat
Zdravim, potřebovala bych radu. I když se mi všechny huby načtou, nejde se mi ani na jeden připojit, pokaždé mi to píše hlášku: Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo vytvořené připojení selhalo, protože neodpověděl připojený hostite. Ještě před časem mi to fungovalo, ale potom, co jsem musela nainstalovat celý windows znova, to nejede. Nevíte někdo, kde může být chyba?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele PavlasOdeslat soukromou zprávu
nomatch
Site Admin
Site Admin

Založen: 4.3.2005
Příspěvky: 81
Citovat
firewall?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele nomatchOdeslat soukromou zprávu
Pavlas
elév
elév

Založen: 28.12.2006
Příspěvky: 2
Citovat
Firewall to nebude, ten mám vypnutý.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele PavlasOdeslat soukromou zprávu
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
Pavlas napsal:
Zdravim, potřebovala bych radu. I když se mi všechny huby načtou, nejde se mi ani na jeden připojit, pokaždé mi to píše hlášku: Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo vytvořené připojení selhalo, protože neodpověděl připojený hostite. Ještě před časem mi to fungovalo, ale potom, co jsem musela nainstalovat celý windows znova, to nejede. Nevíte někdo, kde může být chyba?


1. linka je přetížená - třeba dva p2p klienti
2. nějakej soft kterej by ti moh blokovat připojení, může to být i malichernost chce to oskoušet
3. blokuje tě poskytovatel připojení

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
pripojenie na hub
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz