Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Modra Smrt pri uzivani StrongDC++
Modra Smrt pri uzivani StrongDC++
ondra7777
Anonymní

Citovat
Crying or Very sad kdyz bezi strongDC++ tak cca po hodine mi to hodi modrou smrt a zrestartuje mi to comp. Tak by me zajimalo jestli sem jedinej, eventuelne jestli to nemuze byt neco v nastaveni, a co s tim, pac strongdc++ je fakt o moc lepsi nes klasicky dc++
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
Neřekl bych, že to bude jen vina Stronga, ale můžeš se pokusit nějak systému odlečit třeba tím, že povolíš míň spojení, zakážeš segmenty a podobně.
Mám podobnou zkušenost, kdy mi při 300 spojeních spadl comp do bluescreenu i s 1,5GB ramkou Razz

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
ondra7777
Anonymní

Citovat
diky diky diky
Modra Smrt pri uzivani StrongDC++
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz