Registrace Hledat FAQ SudokuSudoku Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Nelze vyhledávat
Nelze vyhledávat
DaKalim
Anonymní

Citovat
Zdarec komunito! Mám takovej menší problém. Když se připojim na nějakej hub, dám vyhledávat, tak se dole objeví zatržítko "search blablabla" ale nic to nehledá, prostě 0 výsledků. Mám CZDC++. Prosím poradťe někdo čím to může být. Díky
(CSSR)Seek--
Big Boss
Big Boss

Založen: 9.3.2005
Příspěvky: 548
Citovat
zkus nastavení passive

_________________
OPravář na: dchub://plzen.dchub.name:999 dchub://pronovacky.no-ip.info:412 dchub://ztomikz.czhub.org:4111 ...a ještě jednom tajným Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele (CSSR)Seek--Odeslat soukromou zprávu
STORM
Big Boss
Big Boss

Založen: 28.10.2005
Příspěvky: 106
Bydliště: Praha
Citovat
A potom by si mozno mohol skusit ist na nejaky hub, kde je viac ludi. Cim viac ludi, tym viac moznosti. Tazko najdes nieco na hube, kde je povedzme 20 ludi, a ked najdes, budes to vacsinou tahat strasne dlho. Cim viac hubov s vela ludmi, tym vacsia sanca. Moc to ale zase neprezen, na vacsine hubov je ban za vysoky pomer huby/sloty. Ak nechapes, tak klasika - zvedni oci Wink
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele STORMOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
corwin_x
elév
elév

Založen: 31.10.2005
Příspěvky: 3
Citovat
Mám podobnej problém, dokopal jsem providera, aby mi namapoval porty (10000 tcp i udp) na routeru na moji neverejnou ip, ale nejde mi hledani. Filelist od passiva stahnu, ale nenajdu vubec nic...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele corwin_xOdeslat soukromou zprávuICQ
Marlboro
Big Boss
Big Boss

Založen: 2.6.2005
Příspěvky: 72
Bydliště: Ostrava
Citovat
Řekl bych, že problém bude asi v tom portu - měl by si mít dva porty z routeru - jeden na tcp a druhý na udp. UDP je na hledání a pokud je port obsazený TCP, tak to asi nevyhledává Smile

_________________
Admin na dchub://airline.no-ip.biz ; Stargate : www.sga-project.com
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MarlboroOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
STORM
Big Boss
Big Boss

Založen: 28.10.2005
Příspěvky: 106
Bydliště: Praha
Citovat
Tak tak, ma pravdu ten chlapec Wink

_________________
Admin of dchub://czsk.no-ip.info ; dchub://hynxhub.no-ip.org OP: dchub://czsk-tuning.no-ip.info
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele STORMOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
corwin_x
elév
elév

Založen: 31.10.2005
Příspěvky: 3
Citovat
Tak jsem dokopal admina, aby mi namapoval 10000 na tcp a 10001 na udp a prekvapive... to porad nefunguje Razz Je mozny ze je chyba u me? Mam Strong DC rc10, interni i externi ip mam dobre a jsou staticky...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele corwin_xOdeslat soukromou zprávuICQ
Tatranka
Big Boss
Big Boss

Založen: 24.6.2005
Příspěvky: 438
Bydliště: Fiji , SUVA
Citovat
corwin_x napsal:
Tak jsem dokopal admina, aby mi namapoval 10000 na tcp a 10001 na udp a prekvapive... to porad nefunguje Razz Je mozny ze je chyba u me? Mam Strong DC rc10, interni i externi ip mam dobre a jsou staticky...


jen dotaz takovej máš ty porty vyplněné v klientu (ja jen aby výš) Cool

_________________
http://xpojnt.iglu.cz nejlepší web o síti Direct Connect , downloady, magnety, navody, češtiny - pookud máte zajímavost k dc++ napište mi rádo jí tam přidám Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TatrankaOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Marlboro
Big Boss
Big Boss

Založen: 2.6.2005
Příspěvky: 72
Bydliště: Ostrava
Citovat
corwin_x napsal:
Tak jsem dokopal admina, aby mi namapoval 10000 na tcp a 10001 na udp a prekvapive... to porad nefunguje Razz Je mozny ze je chyba u me? Mam Strong DC rc10, interni i externi ip mam dobre a jsou staticky...

No já nevím, ale interní IP se v nastavení snad nikde nedává ??? V nastavení se volí volba za FW - zadá se IP externí a namapované porty - pak by to mělo fungovat. Jestli sis měnil IP úplně nahoře, kde byla adresa 0.0.0.0 - tak si zase změn zpět na IP 0.0.0.0 !!!

_________________
Admin na dchub://airline.no-ip.biz ; Stargate : www.sga-project.com
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MarlboroOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
corwin_x
elév
elév

Založen: 31.10.2005
Příspěvky: 3
Citovat
Tak, porty mam dobre, a kdyz vymazu interni ip, tak to porad nehleda a navic me to na nektery huby nepusti, resp. nespoji...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele corwin_xOdeslat soukromou zprávuICQ
Nelze vyhledávat
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © DCplusplus.unas.cz